Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Autocolante - stickere decorative
1 lei
Brand
Orice model comandat de client
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce sunt autocolantele decorative?

Autocolantele decorative pentru pereti, cunoscute si ca stickere decorative, sunt elemente de design interior menite sa infrumuseteze si sa dea un aspect modern peretilor din locuinta dvs. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de decora casa, autocolatele decorative sunt optiunea ideala. Sunt foarte usor de aplicat, nu necesita unelte speciale sau adezivi, sunt foarte rezistente in timp si sunt si foarte usor de indepartat, astfel ca, daca va hotarati, la un moment dat, sa le inlocuiti cu altele sau sa le mutati in alta parte, puteti sa le dezlipiti cu usurinta, fara a va strica peretele, avand un adeziv special care permite acest lucru. Autocolantele decorative sunt o optiune moderna de a da locuintei un pic din personalitea dvs.

Pentru a va sprijini in demersul dvs de decorare a locuintei,ATELIERUL RIGI va ofera o gama variata de autocolante decorative si face toate eforturile pentru a-si imbunatati constant stocul de modele cu altele noi si care sa fie in pas cu cerintele clientilor.


Pe ce suprafete se aplica?

Autocolantele decorative produse si comercializate de ATELIERUL  RIGI se aplica in principal pe pereti de interior vopsiti si netezi dar si pe altfel de suprafete, cu conditia ca acestea sa fie netede.
Astfel, autocolantele mai pot fi aplicate pe suprafete netede de sticla, metal, lemn slefuit, ferestre, usi, oglinzi, frigidere etc. Autocalantele noastre rezista foarte bine si pe peretii din bai, chiar daca uneori umiditatea este foarte mare in astfel de locuri.
ATENTIE! Autocolantele se lipesc si rezista cel mai bine pe peretii vopsiti in LAVABILA.
Autocolantele nu se aplica pe peretii care au fost vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau pe baza de teflon!.
Pentru alte tipuri de vopsea nu am testat si nu va putem spune cu certitudine ca exista o compatibilitate de 100%.


Cum se aplica un autocolant decorativ?

Autocolantele decorative vin incadrate de o folie transparenta, denumita folie de transport, si de o hartie. Presupunand ca v-ati ales suprafata unde doriti sa aplicati autocolatul si ati pregatit-o urmand sfaturile noastre anterioare, sa trecem la aplicare.
Pentru aceasta, va rugam sa urmati pasii:

1. Trageti cu un card peste folita transparenta pentru ca autocolatul sa adere cat mai bine la aceasta.

2. Dezlipiti hartia de pe spatele autocolantului, cu grija, astfel incat stickerul sa ramana lipit in intregime de folia de transport.

3. Aduceti autocolantul in apropierea suprafetei unde doriti sa il lipiti si, incepand de sus in jos, incercati sa il fixai. NU va faceti griji daca nu l-ati pus tocmai drept, il puteti dezlipi si fixa din nou.

4. Cu ajutorul cardului, incercati sa il intindeti cat mai bine, indepartand toate bulele de aer.

5. Indepartati cu grija folia transparenta. Fiti foarte atenti la partile mai subtiri care pot ramane pe folia transparenta.

Asta e tot!


Pot fi dezlipite si mutate in alta parte?

DA. Pot fi indepartate cu usurinta si mutate in alta parte, in orice moment. Pot fi lipite si dezlipite de mai multe ori. Conditia este ca designul sa le permita acest lucru. Pentru mai multa siguranta la mutare, incercati sa folositi o folie de transfer. In acest fel sunteti mult mai siguri ca stickerele isi pastreaza forma initiala. Pentru mai multe detalii despre folia de trasnfer si despre cum poate fi folosita, va rugam sa ne contactati pe noi.


Peretele este afectat dupa dezlipire?

NU. Stickerul este fabricat dintr-un material prevazut cu un adeziv special, poliacrilic, pe baza de apa, care ii permite sa fie lipit si dezlipit de mai multe ori fara a afecta peretele.


Unde sunt fabricate si din ce material?

Toate autocolantele comercializate de ATELIERUL RIGI  sunt noi si sunt produse de catre firma noastra dupa ce a fost preluata comanda de la client. Materialul folosit in fabricarea autocolantelor de perete este material de cea mai buna calitate, produs in Germania de catre Orafol, producator recunoscut la nivel modial in acest domeniu.
Din Gura in Gura